Wat is LiveChat?

Een oplossing voor uw website en mobiele platforms waarmee u gemakkelijk in contact komt met uw websitebezoekers. Met een live chat kunnen bezoekers aan uw website snel een chatbox aanklikken en direct chatgesprek aangaan met u of uw collega’s.

Wat krijg ik met LiveChat?

Met LiveChat heeft u de mogelijk om het klantcontact te verbeteren en daarbij ook meer te verkopen. Verander bezoekers in leads en klanten in gelukkige, betrokken gebruikers die tevreden zijn met uw klantenservice.

LiveChat is het een chatbox programma dat speciaal is gebouwd voor bedrijven die meer resultaat willen behalen uit hun website.

Wat kan ik met LiveChat?

Met LiveChat heeft u real-time inzicht in bezoekersgedrag. Hiermee kunt u bezoekers wijzen in de juiste richting en klanten ondersteunen bij vragen met antwoorden.

Zonder contact is er geen succes. Wij geloven dat verkopen een optelsom is van alle interacties. Dat maakt van elke interactie een moment van de waarheid.

Creëer met tevreden klanten

Verbeter online communicatie en help websitebezoekers. Kom in contact met mensen op uw website en wijs ze in de goede richting, help klanten met vragen en biedt ondersteuning in het bestel-, reservering- en aanvraagproces.

Klantvragen direct online oplossen

De meeste vragen worden direct opgelost, 8 van de 10 keer hoeft u niet eens op te volgen, aangezien de vraag is opgelost tijdens het contactmoment. Meer dan 64% zorgt zelfs voor een verhogend resultaat in online conversies.

Verbeter het online resultaat

Op dit moment zijn er waarschijnlijk al bezoekers en klanten op uw website met vragen. Zorg dat u ‘online’ direct bereikbaar bent of benader deze personen real-time via uw website en knoop gemakkelijk een gesprek aan.

LiveChat uitproberen?

Wilt u een gewoon het beste livechat programma voor het leveren van een betere klantservice via uw website? En het verhogen van uw verkopen uit uw website? Ervaar dit dan 50-dagen gratis en meld u nu aan.