Categorie-archieven: LiveChat

Laten we het eerst simpel houden. En kom in contact op je website of webshop met de online bezoekers die er toe doen. Alle chatgesprekken op één plek en mis geen vraag of bericht meer online. Start het gesprek met een chatbox voor op je website of webwinkel.

Verder lezen

Facebook Messenger, WhatsApp of Live Chat op je website? Slimme communicatie, online, overal en direct vanuit je website. Facebook of toch WhatsApp? Waarom niet allebei… en alle andere. Mis geen bericht meer en stap over op LiveChat App. Alle chatgesprekken op één plek. Wat is jouw online communicatiestrategie?

Verder lezen

Snel en moeiteloos live chat ondersteuning toe te voegen aan jouw WordPress website, dat doe je met: WordPress Live Chat Plugin samen met House of Contact. Samen zorgen we ervoor dat je onmiddellijk kan communiceren met je bezoekers en klanten in jouw website of webshop. Los elke vraag snel op en start het gesprek om betere online service te leveren aan je bezoekers.

Verder lezen

Verander de effectiviteit van je bedrijfswebsite en het gedrag van jouw bezoekers. Met LiveChat ben jij weer ‘in-control’ en heb je de mogelijkheid om real-time gesprekken te voeren en meer bezoekers te converteren in méér leads en sales of een snellere klantenservice.

Verder lezen

4/4