Website live chat software downloaden

Snelle en betrouwbare live chat software downloaden voor gebruik op web, desktop en mobiel voor uw website. Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan en ervaar het 50-dagen helemaal gratis.

Bent u al in het beheer van een account? Download dan hier de juiste applicatie voor uw apparaat. U kunt ook inloggen via uw webbrowser.

LiveChat Software Downloaden

Softwareprogramma voor LiveChat

LiveChat-software kunt u downloaden voor uw computer, mobiel en tablet. U kunt ook direct inloggen in uw browser en hiermee het gesprek starten met uw websitebezoekers.

Verzilver iedere kans. Krijg meer chats, meer verkopen en meer tevreden klanten.

Livechat software voor ieder apparaat

Het live chat softwareprogramma voor start automatisch wanneer u uw computer aanzet en draait stil op de achtergrond, zodat u zich kunt concentreren op andere taken. U ontvangt een melding zodra een nieuwe klant u een bericht stuurt of een bezoeker binnenkomt op uw website. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over gemiste chats en misgelopen kansen.

Praat met websitebezoekers

Start het gesprek, tegelijkertijd, met met meerdere bezoekers op uw site. U kunt alle lopende gesprekken in één weergave bekijken in uw livechat softwareprogramma en er gemakkelijk tussen navigeren. U loopt geen kansen meer mis en alle doelen worden netjes geregistreerd in een handige rapportweergave.

Statistieken en rapportage

Gebruik de LiveChat-rapportage om te zien waar u bent met uw zakelijke doelen. Met een paar klikken kunt u controleren hoeveel geld u verdient en hoe tevreden uw klanten zijn – allemaal dankzij de live chatfunctie op uw website.

LiveChat software downloaden

Download uw LiveChat programma voor: Windows, MacOS, iPhone, iPad en Android.

Gratis installatie service

Heeft u hulp nodig bij installatie? Neem dan even contact met ons op en vul het contactformulier in. Wij helpen je graag op weg.