LiveChat Partner

Verdien 20% terugkerende commissie bij uw klanten

Partner LiveChat Logo
LiveChat Partner worden? Kom in contact, overtuig en converteer. Laat uw klanten groeien en u groeit mee.

Realiseer ook meer online omzet uit uw klanten. Start met het aanbieden van professionele LiveChat diensten en meld u aan om partner te worden van LiveChat.

Laat uw bedrijf en omzet groeien met dit toonaangevende klantenserviceplatform.

Beste LiveChat en ChatBot

LiveChat is een toonaangevend compleet klantenserviceplatform dat uw klanten helpt en de online verkoop verhoogt. Er is een uitgebreide keuze aan premium aanvullende plug-ins om een klantenhelpdesk in te richten voor 360° insights.

Waaronder een eenvoudig te gebruiken ChatBot dat makkelijk in te zetten is voor uw klanten of een web-based HelpDesk.

Beste LiveChat
Beste ChatBot
Beste HelpDesk

Aanvullende service met weinig inspanning

Meer dan 24.000 bedrijven vertrouwen gingen u al voor en verdienen nu op terugkerende basis een maandelijks bedrag dat weinig tot geen werkzaamheden betreft. Word vandaag LiveChat-partner en informeer uw klanten met deze aanvullende dienstverlening.

  • Start eenvoudig het gesprek met sitebezoekers.
  • Eenvoudig in opzet, professioneel in gebruik.
  • Uitgebreide opties in integratie, api, plug-ins en omni-channel.
  • Voldoet aan AVG/GDPR norm en wetgeving.
LiveChat Partner Ervaringen

Ervaringen met LiveChat

Start het gesprek met nieuw klanten en bestaande relaties en start het gesprek voor een chat-ervaring waarin uw klanten zich herkennen en waarderen. Van alle eventuele klantproblemen wordt 90% direct opgelost met LiveChat en er wordt ook vaak geanticipeerd op nieuwe upselling-kansen voor meer omzet.

  • Identificeer leads en maak het kopen makkelijker.
  • Etaleer product en services voor meer sales.
  • Kwalificeer leads en personen met slimme formulieren of een AI ChatBot.
  • Prachtige dashboards met conversies, sales en doelen.

Partner voordelen van LiveChat

Promoot een van de beste LiveChat en ChatBot software op de markt en verdien maandelijks een passief inkomen. Het partner marketingprogramma biedt u alles wat u nodig heeft om te slagen bij uw klanten, inclusief een welkom-tour, aantrekkelijk dashboard en campagnebronnen. En nog belangrijker uw commissie wordt zonder gedoe aan u overgemaakt.

LiveChat Partner Review
LiveChat welkom tot succes partner review.

Uw kans om serieus geld te gaan verdienen

Een passief inkomen voor u of uw bedrijf? Wie zou dit niet willen. Veel partner marketingprogramma’s bieden geen stabiele inkomstenstroom, maar niet deze: toekomst bestendig, een absolute meerwaarde voor uw klanten en uw bedrijfsomzet.

Ervaar het ook en meld u aan als partner. Start met het converteren van uw klanten en zie uw maandelijkse inkomsten groter worden. Hulp nodig met het opzetten van een livechat partner account? Meld u aan en ontvang direct hulp in uw partnerprogramma omgeving.